Zobrazeno 1 - 10
of 848
pro vyhledávání: '"Lactococcus piscium"'
Autor:
Taous Saraoui, Françoise Leroi, Frédérique Chevalier, Jean-Michel Cappelier, Delphine Passerini, Marie-France Pilet
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
Listeria monocytogenes is a Gram-positive pathogen occurring in many refrigerated ready-to-eat foods. It is responsible for foodborne listeriosis, a rare but severe disease with a high mortality rate (20–30%). Lactococcus piscium CNCM I-4031 has th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/838dcbf81bf14a3f8b001d2876c41a2e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 1 May 2012 156(1):50-59
Autor:
Fall, Papa Abdoulaye, Pilet, Marie France, Leduc, François, Cardinal, Mireille, Duflos, Guillaume, Guérin, Camille, Joffraud, Jean-Jacques, Leroi, Françoise
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2012 152(3):82-90
Autor:
Abu Sayeed Mohammad Mahmud, Rocky Chowdhury, Rasheda Akter, H. R. Bhuiyan, Mobarak Chowdhury, Saiful Islam, Hridika Talukder, Tarannum Taznin, Santosh Mazumdar
Lactobacillus and Lactococcus species found in the yogurt of different sources are most widely assayed and used all over the world as a probiotic agent. This study aimed to isolate and identify novel probiotic agents with therapeutic value against di
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a1bd22988c94f6c153d2bfa52ab6996a
https://doi.org/10.1101/2020.07.30.226688
https://doi.org/10.1101/2020.07.30.226688
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. M. Cappelier, Delphine Passerini, Taous Saraoui, Frédérique Chevalier, Marie-France Pilet, Françoise Leroi
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology (9), 1-10. (2018)
Frontiers In Microbiology (1664-302X) (Frontiers Media Sa), 2018-07, Vol. 9, N. 1564, P. 10p.
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology, Frontiers Media, 2018, 9, pp.1-10. ⟨10.3389/fmicb.2018.01564⟩
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
Frontiers In Microbiology (1664-302X) (Frontiers Media Sa), 2018-07, Vol. 9, N. 1564, P. 10p.
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology, Frontiers Media, 2018, 9, pp.1-10. ⟨10.3389/fmicb.2018.01564⟩
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
International audience; Listeria monocytogenes is a Gram-positive pathogen occurring in many refrigerated ready-to-eat foods. It is responsible for foodborne listeriosis, a rare but severe disease with a high mortality rate (20-30%). Lactococcus pisc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2433911477478f1c32e2538ff80d5de4
http://prodinra.inra.fr/record/447644
http://prodinra.inra.fr/record/447644