Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Lactococcus lactis subsp. cremoris M78"'
Publikováno v:
Applied Microbiology, Vol 4, Iss 1, Pp 536-562 (2024)
The formation of biogenic amines (BAs) in artisan Galotyri PDO cheeses fermented with Sterptococcus thermophilus ST1 and the Greek indigenous nisin A-producing Lactococcus lactis spp. cremoris M78 (A1cheese), or with the A1 starter supplemented with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6cd6dd5b7f974e28bdeb1af7b96a68ef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.