Zobrazeno 1 - 10
of 2 214
pro vyhledávání: '"Lactococcin"'
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 12, Iss 1 (2024)
ABSTRACT Lactococcin A is a bacteriocin from Lactococcus lactis that permeabilizes the membrane of sensitive lactococcal cells and requires the presence of the membrane-bound components IIC and IID of the mannose phosphotransferase system (man-PTS).
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/688b2c9450594ff985aef584d1521926
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yıldırım, Zeliha1 zeliha.yildirim@nigde.edu.tr, Yerlikaya, Sabire2, Öncül, Nilgün3, Sakin, Tuba1
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. 2016, Vol. 54 Issue 3, p317-323. 7p.
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Nov2017, Vol. 37 Issue 4, pn/a-N.PAG. 7p.
Autor:
Daba, Ghoson Mosbah, Ishibashi, Naoki, Gong, Xiao, Taki, Hiroya, Yamashiro, Keisuke, Lim, Yen Yi, Zendo, Takeshi, Sonomoto, Kenji
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering November 2018 126(5):603-610
Autor:
Attar, Mohammad Ali, Yavarmanesh, Masoud, Mortazavi, Ali, Edalatian Dovom, Mohammad Reza, Habibi Najafi, Mohammad Bagher
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology March 2018 89:186-191
Inhibitory Effect of Lactococcin BZ Against Listeria innocua and Indigenous Microbiota of Fresh Beef
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 54, Iss 3, Pp 317-323 (2016)
In this study, the effect of lactococcin BZ on microbiological quality of fresh beef is investigated. For this purpose, the meat samples were treated with various amounts of lactococcin BZ (200–2500 AU/mL), a bacteriocin produced by Lactococcus lac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33d8fac690fe4cf4823af8a27978625c
Structural Basis of the Mechanisms of Action and Immunity of Lactococcin A, a Class IId Bacteriocin.
Publikováno v:
Applied & Environmental Microbiology. Mar2023, Vol. 89 Issue 3, p1-11. 11p.