Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"Lactobacterium"'
Autor:
N. L. Polyuga, E. I. Trofimets, K. E. Borovkova, L. R. Nikiforova, Ju. V. Salmova, A. A. Peleshok, K. L. Kryshen, M. N. Makarova, A. M. Kolodkin, D. E. Mitereva, I. S. Kasatkina
Publikováno v:
Фармакокинетика и Фармакодинамика, Vol 0, Iss 3, Pp 39-49 (2023)
Relevance. Under the influence of endogenous and /or exogenous factors, the intestinal microflora inhabiting all parts of the gastrointestinal tract may change, which disrupts the normal course of physiological processes, and in some cases leads to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/241fc2af58ab4ef184d1c09f6d133b5a
Autor:
Оxana N. Komarova, Anatoly I. Khavkin
Publikováno v:
Педиатрическая фармакология, Vol 17, Iss 1, Pp 18-24 (2020)
Recent studies have shown the correlation between stress, immunity and intestinal microbiota. Chronic stress is associated with high production of inflammation mediators and risk of infection development, chronic systemic inflammation and inflammator
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e62c4e52b91e462dbd450253e0c0e758
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 11, Iss 3 (2017)
Expediency of development of recipes and innovative biotechnologies for combined milk-vegetational products with balanced chemical composition, strengthened probiotic properties and extended shelf life was proven in field of establishing proper diet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a0da99487624c4a90d8be9d4610e9cb
Autor:
Solomon, A.M.
Fermented milk products are known for their useful qualities. Products obtained in as a result of exposure of milk to beneficial bacteria, have a strengthening effect on the immune system, they also able to regulate bowel function, can be used as a p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::37909e57860b8193f5ace58ac6483cbb
Розглянуто нормальну мікрофлору шлунково-кишкового тракту людини, зокрема функції та класифікацію лактобактерій. Проаналізовано наяв
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1859::71ed6e0a7bf20c2aa01429e283e1eef1
https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/45011
https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/45011
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 11, Iss 3 (2017)
Expediency of development of recipes and innovative biotechnologies for combined milk-vegetational products with balanced chemical composition, strengthened probiotic properties and extended shelf life was proven in field of establishing proper diet
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The type strain of Lactobacillus casei subsp. casei (ATCC 393) exhibits low levels of DNA homology with other strains of L. casei subsp. casei (8 to 46%) and strains of Lactobacillus paracasei (30 to 50%), but exhibits a level of DNA similarity of 80
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.