Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Lactobacillus salivarius spp. salivarius CECT 4063"'
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 11, p 642 (2022)
Fermentation of fruit juices with lactic acid bacteria enhances their antioxidant properties to a different extent depending on the microbial strain and the growing media composition, which can be modified by adding certain ingredients or applying a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90c35f4c25a7491da0e783df1231f61d
Autor:
Cristina Gabriela Burca-Busaga, Noelia Betoret, Lucía Seguí, Jorge García-Hernández, Manuel Hernández, Cristina Barrera
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 9, p 2155 (2021)
To benefit the health of consumers, bioactive compounds must reach an adequate concentration at the end of the digestive process. This involves both an effective release from the food matrix where they are contained and a high resistance to exposure
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/232e37a7dd2341e083a867a87ca1c9a6
Tesis por compendio
[ES] Uno de los desafíos clave que se presenta en el siglo XXI es la necesidad de alimentar a una población cada vez mayor con recursos naturales cada vez más limitados. Adicionalmente, el Objetivo de Desarrollo Sostenible
[ES] Uno de los desafíos clave que se presenta en el siglo XXI es la necesidad de alimentar a una población cada vez mayor con recursos naturales cada vez más limitados. Adicionalmente, el Objetivo de Desarrollo Sostenible
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10251/192682
[ES] Uno de los desafíos clave que se presenta en el siglo XXI es la necesidad de alimentar a una población cada vez mayor con recursos naturales cada vez más limitados. Adicionalmente, el Objetivo de Desarrollo Sostenible (ODS) 12 de la Agenda 20
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::58a9e241185b3b623749ceba8c1528fe
https://doi.org/10.4995/thesis/10251/192682
https://doi.org/10.4995/thesis/10251/192682
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jorge García-Hernández, Cristina Gabriela Burca-Busaga, Noelia Betoret, Cristina Barrera, Manuel Hernández, Lucía Seguí
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2155, p 2155 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 9
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
Foods
Volume 10
Issue 9
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
[EN] To benefit the health of consumers, bioactive compounds must reach an adequate concentration at the end of the digestive process. This involves both an effective release from the food matrix where they are contained and a high resistance to expo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.