Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Lactobacillus plantarum group"'
Autor:
Chien-Hsun Huang, Chih-Chieh Chen, Yu-Chun Lin, Chia-Hsuan Chen, Ai-Yun Lee, Jong-Shian Liou, Chun-Tao Gu, Lina Huang
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 9, Iss 8, p 1570 (2021)
The current taxonomy of the Lactiplantibacillus plantarum group comprises of 17 closely related species that are indistinguishable from each other by using commonly used 16S rRNA gene sequencing. In this study, a whole-genome-based analysis was carri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b417868b6a44dab84c7d904dbf81466
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Helena Lucena-Padrós, José Luis Ruiz-Barba, Juan M. Rodríguez, Antonio Maldonado-Barragán, Esther Jiménez
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
© 2015 Elsevier B.V. The bacterial ecology associated to Spanish-style green olive fermentations has been studied, attending to its dynamics along the time and its distribution, by a culture-independent approach based on PCR-DGGE. Forty-three 10-ton
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f76d1e86ce3b6e527ecffc29a2a752f3
http://hdl.handle.net/10261/115996
http://hdl.handle.net/10261/115996
Autor:
Sandra Torriani, Francesco Clementi, Franco Dellaglio, Bart Hoste, Karel Kersters, Marc Vancanneyt
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Two high-resolution genotypic techniques (RAPD-PCR and AFLP) were evaluated for their possibility to discriminate the species Lactobacillus plantarum, Lactobacillus pentosus and Lactobacillus paraplantarum and to type these taxa at the infra-species
Autor:
Sofia Cosentino, Wilhelm H. Holzapfel, Charles M. A. P. Franz, Francesca Patrignani, M. Elisabetta Guerzoni, M. Barbara Pisano
Publikováno v:
Dairy Science & Technology
Dairy Science & Technology, EDP sciences/Springer, 2011, 91 (1), pp.65-76. ⟨10.1051/dst/2010037⟩
Dairy Science & Technology, EDP sciences/Springer, 2011, 91 (1), pp.65-76. ⟨10.1051/dst/2010037⟩
International audience; The aim of this study was to characterize dairy Lactobacillus plantarum-group strains on the basis of their phenotypic and genotypic profiles in order to increase the knowledge on the ecology and biodiversity within this wild
Publikováno v:
International journal of food microbiology. 112(3)
At present there are very few studies on the bacterial diversity of olives and on the importance of the microbial species for the fermentation of olives aimed to table olives production. Most of the authors report on the occurrence of Lactobacillus p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.