Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Lacticaseibacillus paracasei Zhang"'
Autor:
Qiuhua Bao, Xuebo Ma, Xiaoyu Bo, Jing Pang, Lixia Dai, Huiying Wang, Yongfu Chen, Lai-Yu Kwok
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
BackgroundSome bacteria enter the viable but non-culturable (VBNC) state to survive harsh environmental conditions and external stresses. This alters cell physiology and has implications for the food industry as some bacteria, such as lactobacilli, u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e17dbe65b64d40feb940881b86b89443
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 5, p 1266 (2023)
This study aimed to investigate the molecular composition of a viable but nonculturable (VBNC) state of a probiotic strain, Lacticaseibacillus paracasei Zhang (L. paracasei Zhang), using single-cell Raman spectroscopy (SCRS). Fluorescent microcopy wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5485d41e9d8346b8bc9efbaba3b56328
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 9, Iss 9, p 1951 (2021)
Liquid-state fermentation (LSF) and solid-state fermentation (SSF) are two forms of industrial production of lactic acid bacteria (LAB). The choice of two fermentations for LAB production has drawn wide concern. In this study, the tolerance of bacter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b455d743931459198dd541b941aecd6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microorganisms
Microorganisms, Vol 9, Iss 1951, p 1951 (2021)
Volume 9
Issue 9
Microorganisms, Vol 9, Iss 1951, p 1951 (2021)
Volume 9
Issue 9
Liquid-state fermentation (LSF) and solid-state fermentation (SSF) are two forms of industrial production of lactic acid bacteria (LAB). The choice of two fermentations for LAB production has drawn wide concern. In this study, the tolerance of bacter
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.