Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Lachheb Jihene"'
Publikováno v:
Mediators of Inflammation, Vol 2007 (2007)
Background. A positive association between genetic polymorphism and asthma may not be extrapolated from one ethnic group to another based on intra- and interethnic allelic and genotype frequencies differences. Objective. We assessed whether polymorph
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13dbb8fc97af444dac10d92d2ff0568c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lachheb, Jihene *, Bouslama, Zied, Nsiri, Jihene *, Badr, Chaima *, al Gallas, Nazek, Souissi, Nada, Khazri, Imed, Larbi, Imen *, Kaboudi, Khaled, Ghram, Abdeljelil *
Publikováno v:
In Poultry Science January 2023 102(1)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
LACHHEB, Jihene1 jihene.lachheb@pasteur.tn, TURKI, Aicha1, MASTOUR, Houssem1, NSIRI, Jihene1, EL BEHI, Imen1, LARBI, Imen1, GHRAM, Abdeljelil1
Publikováno v:
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences. 2019, Vol. 43 Issue 5, p603-614. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thouraya Mokrani, Lachheb Jihene, Ahlem Jouini, Mnasser Hassouna, Ines Essid, Ghram Abdeljalil
Publikováno v:
Gene Technology.
Six psychotropic strains of Carnobacterium divergens were isolated from Tunisian minced raw beef meat packed and stored at 6°C. They were first identified by biochemical methods. Using biochemical reactions and carbohydrate fermentation before their
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.