Zobrazeno 1 - 10
of 1 027
pro vyhledávání: '"Lachenmeier, Dirk"'
Roasted coffee silver skin is a coffee by-product, the uses of which are currently limited, e.g., as fertilizer, for energy production, or animal feed. Due to a low content of fat and carbohydrates combined with a high content of fiber, polyphenols a
Externí odkaz:
https://ul.qucosa.de/id/qucosa%3A94794
https://ul.qucosa.de/api/qucosa%3A94794/attachment/ATT-0/
https://ul.qucosa.de/api/qucosa%3A94794/attachment/ATT-0/
Autor:
Tritsch, Nadine, Steger, Marc C., Segatz, Valerie, Blumenthal, Patrik, Rigling, Marina, Schwarz, Steffen, Zhang, Yanyan, Franke, Heike, Lachenmeier, Dirk W.
Coffee leaf tea is prepared as an infusion of dried leaves of Coffea spp. in hot water. It is a traditional beverage in some coffee-producing countries and has been authorized in 2020 within the European Union (EU) according to its novel food regulat
Externí odkaz:
https://ul.qucosa.de/id/qucosa%3A85713
https://ul.qucosa.de/api/qucosa%3A85713/attachment/ATT-0/
https://ul.qucosa.de/api/qucosa%3A85713/attachment/ATT-0/
Nicotine was not included in previous efforts to identify the most important toxicants of tobacco smoke. A health risk assessment of nicotine for smokers of cigarettes was conducted using the margin of exposure (MOE) approach and results were compare
Externí odkaz:
https://tud.qucosa.de/id/qucosa%3A28878
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A28878/attachment/ATT-1/
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A28878/attachment/ATT-1/
Publikováno v:
This is the pre-peer reviewed version of the following article: Lachenmeier, D. W., Przybylski, M. C. and Rehm, J. (2012), Comparative risk assessment of carcinogens in alcoholic beverages using the margin of exposure approach. Int. J. Cancer, 131: E995–E1003. doi: 10.1002/ijc.27553, which has been published in final form at http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/ijc.27553/abstract
Alcoholic beverages have been classified as carcinogenic to humans. As alcoholic beverages are multicomponent mixtures containing several carcinogenic compounds, a quantitative approach is necessary to compare the risks. Fifteen known and suspected h
Externí odkaz:
https://tud.qucosa.de/id/qucosa%3A26093
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A26093/attachment/ATT-0/
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A26093/attachment/ATT-0/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guth, Sabine, Baum, Matthias, Cartus, Alexander T., Diel, Patrick, Engel, Karl-Heinz, Engeli, Barbara, Epe, Bernd, Grune, Tilman, Haller, Dirk, Heinz, Volker, Hellwig, Michael, Hengstler, Jan G., Henle, Thomas, Humpf, Hans-Ulrich, Jäger, Henry, Joost, Hans-Georg, Kulling, Sabine E., Lachenmeier, Dirk W., Lampen, Alfonso, Leist, Marcel, Mally, Angela, Marko, Doris, Nöthlings, Ute, Röhrdanz, Elke, Roth, Angelika, Spranger, Joachim, Stadler, Richard, Steinberg, Pablo, Vieths, Stefan, Wätjen, Wim, Eisenbrand, Gerhard
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology March 2023 173
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.