Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Lacerda,Inayara C. A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Correia, Vinícius T. V, D’Angelis, Danielle F, Queiroz, Valéria A. V, Ramos, Ana Luiza C. C, Macedo, Maria Clara C, Augusti, Rodinei, Melo, Júlio O. F, Ferreira, Andreza A, Lacerda, Inayara C. A, Fante, Camila A
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 34, Issue: 2, Pages: 182-193, Published: 10 FEB 2023
This study aimed to evaluate the effect of gamma irradiation (GI) on the physicochemical, technological, antioxidant and microbiological characteristics of different whole sorghum flours (WSF), as well as to characterize the profile of chemical const
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::d2f516f3d971e3ba89460e641d63d842
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532023000200182&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532023000200182&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Campelo,Flávia A., Henriques,Gilberto S., Simeone,Maria Lucia F., Queiroz,Valéria A. V., Silva,Mauro R., Augusti,Rodinei, Melo,Júlio O. F., Lacerda,Inayara C. A., Araújo,Raquel L. B.
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 31, Issue: 4, Pages: 788-802, Published: 23 MAR 2020
Journal of the Brazilian Chemical Society v.31 n.4 2020
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society v.31 n.4 2020
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
The use of sorghum in human nutrition has been expanded due to its nutritional composition and its functional potential. Extrusion has been used to improve the quality of sorghum. The aim of this work was to assess the effect of extrusion in the nutr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::829ef4e28a8de44a6a0439db95396575
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532020000400788&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532020000400788&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva,Mauro R., Freitas,Lucas G., Souza,Amauri G., Araújo,Raquel L. B., Lacerda,Inayara C. A., Pereira,Hebert V., Augusti,Rodinei, Melo,Júlio O. F.
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 30, Issue: 5, Pages: 1034-1044, Published: 08 APR 2019
Journal of the Brazilian Chemical Society v.30 n.5 2019
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society v.30 n.5 2019
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Cagaita is a fruit from Brazilian cerrado, belongs to Myrtaceae family, and has important economic value. This work aimed to determine the total antioxidant capacity (extractable and non-extractable fractions) by different methods and to evaluate the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f4ac84ba72c17e8fcc8058668496ad0e
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532019000501034&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532019000501034&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.