Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Lac100®"'
Autor:
F.L.B. Cavalieri, G.T. Santos, D.C. Silva, L.P. Rigolon, J.C. Damasceno, L.C. Capovilla, C.M. Betini, F.S. Ramos, H.V. Petit
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 61, Iss 4, Pp 896-902 (2009)
Foram avaliados os efeitos de duas fontes de gordura, Lac100® (Yakult), fonte de ácido graxo ômega-6, e linhaça em grão (Linum usitatissimum) (LIN), fonte de ácido graxo ômega-3, sobre a digestibilidade aparente da matéria seca (DMS), proteí
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f8b59bd439b46d4941e24006c573423
Autor:
Cavalieri,F.L.B., Santos,G.T., Silva,D.C., Rigolon,L.P., Damasceno,J.C., Capovilla,L.C., Betini,C.M., Ramos,F.S., Petit,H.V.
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Volume: 61, Issue: 4, Pages: 896-902, Published: AUG 2009
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia v.61 n.4 2009
Arquivo brasileiro de medicina veterinária e zootecnia
Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG)
instacron:UFMG
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia v.61 n.4 2009
Arquivo brasileiro de medicina veterinária e zootecnia
Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG)
instacron:UFMG
Foram avaliados os efeitos de duas fontes de gordura, Lac100® (Yakult), fonte de ácido graxo ômega-6, e linhaça em grão (Linum usitatissimum) (LIN), fonte de ácido graxo ômega-3, sobre a digestibilidade aparente da matéria seca (DMS), proteí
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5c435b8df451e263980aed10e4754803
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352009000400018&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352009000400018&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.