Zobrazeno 1 - 10
of 128
pro vyhledávání: '"Labouré, Hélène"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vandenberghe-Descamps, Mathilde, Sulmont-Rossé, Claire, Septier, Chantal, Feron, Gilles, Labouré, Hélène
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Diététique December 2020 55(6):305-316
Autor:
Peltier, Caroline, Visalli, Michel, Labouré, Hélène, Hélard, Cantin, Andriot, Isabelle, Cordelle, Sylvie, Le Quéré, Jean‐Luc, Schlich, Pascal
Publikováno v:
Journal of Chemometrics; May2024, Vol. 38 Issue 5, p1-18, 18p
Autor:
Parizel, Odile, Labouré, Hélène, Marsset-Baglieri, Agnès, Fromentin, Gilles, Sulmont-Rossé, Claire
Publikováno v:
In Appetite 1 January 2017 108:391-398
Autor:
Parizel, Odile, Sulmont-Rossé, Claire, Fromentin, Gilles, Delarue, Julien, Labouré, Hélène, Benamouzig, Robert, Marsset-Baglieri, Agnès
Publikováno v:
In Appetite 1 September 2016 104:44-51
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Le Quéré, Jean-Luc, Hélard, Cantin, Labouré, Hélène, Andriot, Isabelle, Cordelle, Sylvie, Schlich, Pascal
Publikováno v:
ACS spring meeting
ACS spring meeting, The American Chemical Society, Apr 2021, Virtual, United States
ACS spring meeting, The American Chemical Society, Apr 2021, Virtual, United States
International audience; Perception of flavor is a dynamic process during which the concentration of aroma molecules at the olfactory epithelium varies with time as they are released progressively from the food in the mouth during consumption. However
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9b6dae2a694dc52cbaff17f8d29ad4f1
https://hal.inrae.fr/hal-03256391
https://hal.inrae.fr/hal-03256391
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Repoux, Marie, Labouré, Hélène, Courcoux, Philippe, Andriot, Isabelle, Sémon, Etienne, Yven, Claude, Feron, Gilles, Guichard, Elisabeth, Gigot, Vincent
Publikováno v:
Flavour and Fragrance Journal
Flavour and Fragrance Journal, Wiley, 2020, 35 (1), pp.124-124. ⟨10.1002/ffj.3556⟩
Flavour and Fragrance Journal, Wiley, 2020, 35 (1), pp.124-124. ⟨10.1002/ffj.3556⟩
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b33c4f2113926bbfd58e78aa921e0d4c
https://hal.inrae.fr/hal-02865874
https://hal.inrae.fr/hal-02865874
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.