Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Laboratory quality assurance"'
Autor:
Paul Cullen, Johannes Robers, Angela Spelsberg, Karl-Heinz Jöckel, Birte Schonert, Ulrich Keil, Andreas Stang
Publikováno v:
The Journal of Infection
Autor:
Brown, Kenneth, Moore, Sophie, Hess, Sonja, Jones, Kerry, Meadows, Sarah, Manger, Mari, Coates, Jennifer, Alayon, Silvia, Osendarp, Saskia, Mcdonald, Christine
Publikováno v:
American Journal of Clinical Nutrition, vol 114, iss 3
Micronutrient (MN) deficiencies can produce a broad array of adverse health and functional outcomes. Young, preschool children and women of reproductive age in low- and middle-income countries are most affected by these deficiencies, but the true mag
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______325::bbf92724e112b437c8f4d3d0441d5714
https://escholarship.org/uc/item/3zf9v3k0
https://escholarship.org/uc/item/3zf9v3k0
Autor:
Silvia Alayon, Sonja Y. Hess, Kerry S Jones, Sarah R Meadows, Saskia J. M. Osendarp, Mari S Manger, Kenneth H. Brown, Jennifer Coates, Christine McDonald, Sophie E. Moore
Publikováno v:
The American journal of clinical nutrition, vol 114, iss 3
The American Journal of Clinical Nutrition
The American Journal of Clinical Nutrition
Micronutrient (MN) deficiencies can produce a broad array of adverse health and functional outcomes. Young, preschool children and women of reproductive age in low- and middle-income countries are most affected by these deficiencies, but the true mag
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6e06b8d2b1cae834d2de57b34d274909
https://www.repository.cam.ac.uk/handle/1810/323228
https://www.repository.cam.ac.uk/handle/1810/323228
Publikováno v:
MedEdPORTAL, Vol 10 (2014)
Abstract The purpose of this resource is to provide dental school faculty with accessible documentation for implementation of a laboratory quality assurance program. The primary goal of a laboratory quality assurance program would be to review and ev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1ff32295f094237b2be5534536ac5f1
Autor:
Ivano Raffaele Victorio de Filippis Capasso, Marcus Henrique Campino de la Cruz, Janaína Marques Rodrigues, Marcelo Luiz Lima Brandão, Aline da Silva Soares Souto, Carla de Oliveira Rosas, Silvia Maria dos Reis Lopes
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 22, Article number: e2017208, Published: 12 SEP 2019
Brazilian Journal of Food Technology v.22 2019
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 22
Brazilian Journal of Food Technology v.22 2019
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 22
Reference materials are crucial for laboratory quality assurance. They are widely used for the internal quality control of analytical tests, in the validation of methodologies and as test items in proficiency tests. Microbiological reference material
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8b8a8d70f1b0b5d461fb3b99bec6d904
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232019000100303&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232019000100303&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hayes, M.J.
Publikováno v:
Total Quality Management. Jan91, Vol. 2 Issue 1, p115-115. 1/2p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.