Zobrazeno 1 - 10
of 462
pro vyhledávání: '"Label free quantitative proteomics"'
Autor:
Lu He, Qinming Zhou, Chaoyang Xiu, Yaping Shao, Dingding Shen, Huanyu Meng, Weidong Le, Sheng Chen
Publikováno v:
Neural Regeneration Research, Vol 19, Iss 8, Pp 1842-1848 (2024)
Biomarkers are required for the early detection, prognosis prediction, and monitoring of amyotrophic lateral sclerosis, a progressive disease. Proteomics is an unbiased and quantitative method that can be used to detect neurochemical signatures to ai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50522cbccc9e40c8b394280e2ca91ff3
Publikováno v:
Journal of Obstetrics and Gynaecology, Vol 43, Iss 2 (2023)
Background Preeclampsia (PE) is a serious pregnancy complication, resulting in potentially life-threatening conditions for both mother and foetus. It is worth noting that early-onset PE has become a great challenge for clinicians due to its complex m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38f67c44e67c4766af884927eb731b36
Autor:
Mara C. Goodyear, Laura Seidel, Jonathan R. Krieger, Jennifer Geddes-McAlister, Roger C. Levesque, Cezar M. Khursigara
Publikováno v:
mSystems, Vol 8, Iss 5 (2023)
ABSTRACT Epidemic strains of Pseudomonas aeruginosa often have increased levels of antibiotic resistance, and these resistance phenotypes are difficult to predict. We used quantitative proteomics to compare the responses of laboratory strain PAO1 and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90710ac9b79c467f91fcaee029f22d5a
Publikováno v:
Journal of Natural Fibers, Vol 19, Iss 15, Pp 9886-9903 (2022)
Ramie bast is a kind of multipurpose biological material. Selective bio-degradation of ramie bast compounds is an important step to partial utilization of complex polysaccharides. Bacillus subtilis is a kind of dominant species with its ability to de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9b61cfbed7e43d4b9aa86bb325cc292
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 11, Iss 2, Pp 316-322 (2022)
Long-chain omega-3 polyunsaturated fatty acids (LC-PUFAs), known for having many health benefits, are usually present in three forms: triglycerides (TG), ethyl esters (EE), and phospholipid (PL). In this study, the effects of these three LC-PUFAs for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/028e064756034e48ba2a1c74f265fe9f
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 2, Pp e13158- (2023)
To explore the molecular mechanisms of different processing technologies on rose tea (Rosa rugosa cv. Plena), we investigated the rose tea proteome (fresh rose tea [CS], vacuum freeze-drying rose tea [FD], and vacuum microwave rose tea [VD]) using la
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3737368b6aa6499d9c5ed49d0d25ef2e