Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"LV Ying-guo"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 30, Iss 2, Pp 77-84 (2022)
The defatted rice bran was modified by extrusion cooking, and the effects of extrusion cooking on enhancement of soluble dietary fiber (SDF) and structural properties of dietary fiber in rice bran were studied. Taking SDF content as an index, the opt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c69d85c48ea4a2b8e0a66427089d156
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.