Zobrazeno 1 - 10
of 825
pro vyhledávání: '"LUCCHINI R"'
Publikováno v:
BMC Geriatrics, Vol 9, Iss Suppl 1, p A19 (2009)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66325ce8d3054f8193c3e5b9ba5f367d
Publikováno v:
BMC Geriatrics, Vol 9, Iss Suppl 1, p A72 (2009)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc60a659e8144d33882d1b01ba12c07e
Autor:
Franzese, C. ∗, †, Lucchini, R. †, Roghi, M. †, Badalamenti, M. †, Baldaccini, D., Comito, T. †, Franceschini, D. †, Navarria, P. †, Di Cristina, L. ∗, †, Lo Faro, L. ∗, †, Galdieri, C. †, Reggiori, G. †, Mancosu, P. †, Tomatis, S. †, Scorsetti, M. ∗, †
Publikováno v:
In Clinical Oncology December 2023 35(12):e649-e656
Autor:
Deantoni, C. L., Midulla, M., Mirabile, A., Chiara, A., Lucchini, R., Giannini, L., Torrisi, M., Fodor, A., Di Muzio, N. G., Dell'Oca, I., Hayashi, Takaaki
Publikováno v:
Case Reports in Ophthalmological Medicine; 9/11/2024, Vol. 2024, p1-6, 6p
Autor:
Faccenda, V., Panizza, D., Trivellato, S., Pisoni, V., Daniotti, M.C., Lucchini, R., Arcangeli, S., De Ponti, E.
Publikováno v:
In Physica Medica November 2023 115 Supplement 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arcangeli, S., Chissotti, C., Ferrario, F., Lucchini, R., Belmonte, M., Purrello, G., Colciago, R.R., De Ponti, E., Faccenda, V., Panizza, D.
Publikováno v:
In International Journal of Radiation Oncology, Biology, Physics 1 October 2024 120(2) Supplement:e511-e512
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lucchini, R, Carraro, L, Pauletto, M, Gallo, M, Andreani, N A, Weiss, G, Tessaro, C, Babbucci, M, Cardazzo, B
Publikováno v:
International journal of food microbiology. 386
The presence of Listeria monocytogenes (Lm) in the food processing environment (facilities and products) is a challenging problem in food safety management. Lm is one of the main causes of mortality in foodborne infections, and the trend is continuou