Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"LU Xinhong"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 5, Pp 210-218 (2024)
Protein-based gels have attracted much attention due to their unique advantages in the field of food and medicine due to their optical transparency. Transparent gels are expected to become high-end protein-based gel foods similar to bird 's nest or t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce6e3f6da0e3473087cf343dec47cee5
Publikováno v:
In Brazilian Journal of Otorhinolaryngology July-August 2024 90(4)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yu, Zhuosi a, Ye, Lin b, He, Yating a, Lu, Xinhong a, Chen, Le a, Dong, Shiqin a, Xiang, Xiaole a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 October 2023 424
Publikováno v:
In Materials Today Communications June 2023 35
Publikováno v:
In Engineering Fracture Mechanics 28 March 2023 281
Publikováno v:
In Nuclear Engineering and Technology November 2022 54(11):4072-4083
Publikováno v:
In Materials Today Communications June 2022 31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.