Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"LU Shu-yu"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 30, Iss 4, Pp 136-142 (2022)
Using three varieties of Baccaurea ramiflora as raw material, the nutritional components of pericarp, pulp, and stone were respectively determined. The processing technology of B.ramiflora wine was investigated by single-factor experiments and orthog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc9d128ca37845b3b0781a7f2e716cd2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xu, Wen Jiao, Lu, Shu Yu
Publikováno v:
Advanced Materials Research; August 2011, Vol. 311 Issue: 1 p1496-1500, 5p
Autor:
Song PC; College of Environmental Science and Engineering, Donghua University, Shanghai 201620, China., Lu SY; College of Environmental Science and Engineering, Donghua University, Shanghai 201620, China.; Shanghai Society of Environmental Sciences, Shanghai 200003, China., Wei YJ; Chinese Research Academy of Environmental Sciences, Beijing 100012, China., Chen XQ; Shanghai Academy of Public Measurement, Shanghai 201203, China., Luo LJ; Shanghai Radio-Environment Supervision Agency, Shanghai 200065, China.
Publikováno v:
Huan jing ke xue= Huanjing kexue [Huan Jing Ke Xue] 2018 May 08; Vol. 39 (5), pp. 2489-2497.