Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"LU Shu-yu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 30, Iss 4, Pp 136-142 (2022)
Using three varieties of Baccaurea ramiflora as raw material, the nutritional components of pericarp, pulp, and stone were respectively determined. The processing technology of B.ramiflora wine was investigated by single-factor experiments and orthog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc9d128ca37845b3b0781a7f2e716cd2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luo, Yan-Ping1 (AUTHOR), Gu, Xi-Xi2 (AUTHOR), Liu, Chao1 (AUTHOR), Huang, Ying1 (AUTHOR), Lu, Li-Jiang1 (AUTHOR), Zhang, Shu-Yu1 (AUTHOR), Yuan, Yu-Lin1 (AUTHOR) 645888419@qq.com
Publikováno v:
BMC Medical Genomics. 11/13/2024, Vol. 17 Issue 1, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xu, Wen Jiao, Lu, Shu Yu
Publikováno v:
Advanced Materials Research; August 2011, Vol. 311 Issue: 1 p1496-1500, 5p
Autor:
Lu, Zhimin, Yu, Shu, Wang, Weijun, Chen, Wenxian, Wang, Xinyan, Wu, Keke, Li, Xiaowen, Fan, Shuangqi, Ding, Hongxing, Yi, Lin, Chen, Jingding
Publikováno v:
Vaccines; Nov2022, Vol. 10 Issue 11, p1817, 17p
Publikováno v:
Polymer Chemistry; 9/21/2022, Vol. 13 Issue 35, p4997-5002, 6p
Publikováno v:
Science & Technology of Cereals, Oils & Foods; 2022, Vol. 30 Issue 4, p136-142, 7p