Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"LTLH"'
Publikováno v:
AgriEngineering, Vol 6, Iss 3, Pp 2198-2213 (2024)
Coffee post-processing drying eliminates moisture content, reduces fungal and microbe growth, and develops unique aroma and flavor compounds. Thai coffee producers use controlled-environment drying (CED) techniques to improve the quality and cupping
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd61a17d931c4ee1ad26e2c1736519b5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.