Zobrazeno 1 - 10
of 1 862
pro vyhledávání: '"LPCAT"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Continuous research on obtaining an even more efficient production of very long-chain polyunsaturated fatty acids (VLC-PUFAs) in plants remains one of the main challenges of scientists working on plant lipids. Since crops are not able to pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55651a4cbb334240b24c2ba27f19f58d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li Chen, Jianbo Xue, Lili Zhao, Yukun He, Shining Fu, Xinqian Ma, Wenyi Yu, Yanfen Tang, Yu Wang, Zhancheng Gao
Publikováno v:
Frontiers in Immunology; 2024, p01-13, 13p
Autor:
de Beer, Marié1 dbeerm@unisa.ac.za
Publikováno v:
Educational & Child Psychology. 2011, Vol. 28 Issue 2, p114-129. 16p. 1 Diagram, 4 Charts, 3 Graphs.
Publikováno v:
Molecular Biotechnology. 63:963-972
Salvia hispanica (chia) is the highest reported terrestrial plant source of alpha-linolenic acid (ALA, ~ 65%), an ω-3 polyunsaturated fatty acid with numerous health benefits. The molecular basis of high ALA accumulation in chia is yet to be underst
Publikováno v:
Bulletin of Botanical Research; Sep2023, Vol. 43 Issue 5, p756-767, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.