Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"LOVATO, P. E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Soils in old vineyards in southern Brazil have high copper accumulation due to fungicide applications over the years, which can affect physiology and growth of young grapevine plants. Arbuscular mycorrhizal fungi (AMF) alleviate toxic effects of meta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::602764062f8fe30f875e43e3f1fb9a79
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
COMIN, J. J., AMBROSINI, V. G., ROSA, D. J., BASSO, A., LOSS, A., MELO, G. W. B. de, LOVATO, P. E., LORENZI, C. R., RICACHENEVSKY, F. K., BRUNETTO, G.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Soils which are cultivated with grapevines have high available copper (Cu) content, which can be toxic to cover crops cohabiting vineyards, such as black oats. This study aimed to assess the effect of liming in reducing Cu toxicity in black oats grow
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c07fca2e827645fc95aba9bc0fa30bc4
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1103437
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1103437
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.