Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"LOGINOVSKA, Kamelia"'
Autor:
Aleksieva, Katerina I., Mladenova, Ralitsa B., Solakov, Nikolay Y., Loginovska, Kamelia K., Dimov, Krasimir G.
Publikováno v:
In Radiation Physics and Chemistry January 2025 226
Autor:
Teneva, Olga, Petkova, Zhana, Toshev, Nikolay, Solakov, Nikolay, Loginovska, Kamelia, Platov, Yurii
Publikováno v:
In Heliyon 30 July 2024 10(14)
Publikováno v:
In Applied Radiation and Isotopes May 2024 207
Autor:
Doneva, Maria1 maria.doneva@ikht.bg, Loginovska, Kamelia1, Dyankova, Svetla1, Nacheva, Iliana1, Metodieva, Petya1, Ninova-Nikolova, Nadya1
Publikováno v:
Journal of Chemical Technology & Metallurgy. 2024, Vol. 59 Issue 1, p15-22. 8p.
Autor:
Dyankova Svetla, Doneva Maria, Solak Ayten, Miteva Daniela, Nacheva Iliana, Loginovska Kamelia, Solakov Nikolay
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 01003 (2024)
The aim of the research is a comparative physicochemical and electrophoretic analysis of lyophilized egg white (albumen), egg yolk and whole egg (mélange) from quail eggs, obtained by processing at three different freezing temperatures before lyophi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9ac57cbada546f59c965d8db466d41a
Autor:
Loginovska Kamelia, Valchkov Alexandar, Doneva Maria, Metodieva Petya, Dyankova Svetla, Miteva Daniela, Nacheva Iliana
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 01014 (2024)
A technology has been developed for obtaining lyophilized fermented products based on walnut milk. Fermentation was carried out with two probiotic strains of Lactiplantibacillus plantarum subsp. plantarum NBIMCC 3447 and Lactobacillus gasseri NBIMCC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a07ab5530c3741b585ebc7c8d193c98e
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 58, p 01002 (2023)
The degree of hydrolysis and antioxidant activity of protein hydrolysates from fresh cow’s milk and whey obtained by the action of the proteolytic enzymes papain, bromelain and chymosin were compared. The lowest degree of hydrolysis in fresh milk h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d164fdc1ed1645979bfd3f071488dc86
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.