Zobrazeno 1 - 10
of 216
pro vyhledávání: '"LO SCALZO, R"'
Autor:
Vanoli, M., Spinelli, L., Torricelli, A., Ibrahim, A., Parisi, B., Lo Scalzo, R., Rizzolo, A.
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, 2020 Jan 01. 34(1S), 71-80.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26996822
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, 2018 Jan 01. 32(3), 399-406.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26613269
Autor:
Bianchi, G., Picchi, V., Lo Scalzo, R., Campanelli, G., Ficcadenti, N., Dattoli, M. A., Sestili, S., Arena, D., Di Bella, M. C., Branca, F.
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :317-324
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Donzella, S., Serra, I., Fumagalli, A., Pellegrino, L., Mosconi, G., Lo Scalzo, R., Compagno, C.
Background: Microbial lipids have been emerging as a sustainable alternative to vegetable oils and animal fat to produce biodiesel and industrial relevant chemicals. The use of wastes for microbial processes can represent a way for upgrading low valu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::c6f188339dba749926b0ed169bad7e78
http://hdl.handle.net/10281/377164
http://hdl.handle.net/10281/377164
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.