Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "LO CURTO, R"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
87
pro vyhledávání:
'"LO CURTO, R"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Produzione di Astaxantina da Phaffia Rhodozyma mediante un processo fermentativo controllato
Autor:
Giuffrida, D.
,
Gervasi, T.
,
Tropea, A.
,
Salvo, A.
,
Lo Curto, A.
,
Lo Curto, R. B.
,
Dugo G., Mo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d00f48aba3f330259bac8293d99a7ef3
http://hdl.handle.net/11570/1916011
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Residui di procimidone in oli di oliva biologici siciliani
Autor:
DUGO G., Mo
,
Potortì, A. G.
,
Fotia, V.
,
Salvo, A.
,
LO TURCO, V.
,
LO CURTO, R. B.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3686::ea65d131fd127d2ab17d7c458198eca2
http://hdl.handle.net/11573/1371062
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
RESIDUI DI PROCIMIDONE IN OLI DI OLIVA BIOLOGICI SICILIANI
Autor:
mo Dugo, G.
,
Potortì, A. G.
,
Fotia, V.
,
Salvo, A.
,
Lo Turco, V.
,
Lo Curto, R. B.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3686::37508976c534b21dce41416f58299759
http://hdl.handle.net/11573/1371043
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Utilisation of agro-industrial co-products to produce microbial enzymes
Autor:
Mandalari, Giuseppina
,
Faulds, C. B.
,
Bisignano, Giuseppe Giov.
,
LO CURTO, R. B.
,
DE GREGORIO, Ambra
,
Waldron, K. W.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3978::3bd58dd4c29a63ed9e03ce55c63998d5
http://hdl.handle.net/11570/1593809
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
DERIVATIVE STRIPPING CHRONOPOTENTIOMETRY FOR HEAVY METALS ANALYSIS IN CITRUS ESSENTIAL OILS
Autor:
LA PERA, L.
,
Pollicino, D.
,
Saitta, Marcello
,
LO CURTO, R. B.
,
Dugo, Giacomo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3978::0578209e39be64dbb29f51cbf38442b7
http://hdl.handle.net/11570/1731181
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Biotechnological nanotools for adding value to bulk products
Autor:
Mandalari, Giuseppina
,
Bisignano, Giuseppe Giov.
,
LO CURTO, R. B.
,
Faulds, C. B.
,
Waldron, K. W.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::185b72be41ef5359f715f4cd7ed540e2
http://hdl.handle.net/11570/1581984
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Utilisation of cereal industry's co-products: exploiting structure
Autor:
Mandalari, Giuseppina
,
Faulds, C. B.
,
Sancho, A. I.
,
LO CURTO, R. B.
,
Bisignano, Giuseppe Giov.
,
Waldron, K. W.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6ca8667c08ebaea3936a62fe816bd279
http://hdl.handle.net/11570/1591226
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
Opuntia ficus indica Waste Utilization
Autor:
Tripodo, Maria Marcella
,
LO CURTO, R. B.
,
Mandalari, Giuseppina
,
Zappia, M. R.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3978::81a50c91ad9f8a23e5475160237e0d5a
http://hdl.handle.net/11570/1718730
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
Valorizzazione di scarti agroindustriali e surplus agricoli
Autor:
Tripodo, Maria Marcella
,
LO CURTO, R. B.
,
Micali, G
,
Mondello, F
,
Lanuzza, Francesco
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3978::06ed99c7741c363e42aef567387eac11
http://hdl.handle.net/11570/1725907
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 10
10
VALORIZZAZIONE DEI PRODOTTI LATTIERO CASEARI DELLA PROVINCIA DI MESSINA
Autor:
Ziino, Marisa
,
Bacarella, A
,
DI FRANCO, P
,
Gattuso, M
,
Giuffrida, Daniele
,
LO CURTO, R
,
Salvo, F
,
Condurso, Concetta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3978::3857c1ae14f09ab5a07d0c0b59cee643
http://hdl.handle.net/11570/1894313
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Další »
[9]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
39
Akademické články
1
Knihy
Předmět
7
clostridium perfringens
5
lactobacillus
4
antimicrobials
4
by-products
4
endolysin
4
food safety
3
almond skins
3
bacteriophages
3
bioaccessibility
3
citrus
3
enzymes
3
hplc
3
in vitro digestion
3
ochratoxin a
3
pesticides
3
polyphenols
3
selenium
3
wine
2
agricultural wastes
2
anti-infective agents
2
aspergillus-niger
2
bacterial toxins
2
brewers spent grain
2
carboxylic ester hydrolases
2
citrus essential oils
2
dietary fiber
2
endo-1,4-beta xylanases
2
enzymology
2
ethanol as fuel
2
fungi
2
fungus
2
gastrointestinal diseases
2
gene expression
2
grain
2
heavy metals
2
industries
2
lignocellulose
2
lysins
2
orange peel
2
probiotics
2
proteins
2
purification
2
stripping chronopotentiometry
2
waste products
2
wheat bran
1
acids
1
almond
1
almond industry
1
alpha-l-arabinofuranosidase
1
animal feeding stuffs
Vydavatel
5
elsevier b.v.
4
pagepress
3
elsevier applied science
3
elsevier sci ltd
2
elsevier ltd
2
oxford university press / usa
2
pensiero scientifico editore
2
springer nature
1
amer chemical soc
1
american chemical society
1
crc press
1
elsevier
1
gsisr
1
istituto sieroterapico e vaccinogeno toscano sclavo
1
ospedale maria vittoria
1
oxford university press
1
societa chimica italiana
1
springer
1
springer international
1
taylor & francis health sciences
1
wiley-blackwell
Publikováno v
6
bioresource technology
6
food chemistry
5
biological wastes
5
letters in applied microbiology
4
journal of biological research / bollettino della societa italiana di biologia sperimentale
3
journal of agricultural and food chemistry
2
applied microbiology & biotechnology
2
applied microbiology and biotechnology
2
nuovi annali digiene e microbiologia
1
citrus bergamia: bergamot and its derivatives
1
farmaco societa chimica italiana 1989
1
giornale di batteriologia virologia ed immunologia ed annali dellospedale maria vittoria di torino parte 1 sezione microbiologica
1
natural product research
1
quaderni sclavo di diagnostica clinica e di laboratorio
Zdroj
47
OpenAIRE
12
MEDLINE
8
Scopus®
7
Academic Search Ultimate
6
Science Citation Index Expanded
4
Complementary Index
3
ScienceDirect
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......