Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"LM pectin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Drug Delivery, Vol 25, Iss 1, Pp 1161-1174 (2018)
Gabapentin (GBP), an antiepileptic and anti-neuropathic agent, suffers from short half-life (5–7 h), has narrow absorption window, and is absorbed via carrier-mediated mechanism resulting in frequent dosing, poor compliance, and poor bioavailabilit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/921b536415de41538017a608dc60df8f
Autor:
Mihailovic, Ljubica
Publikováno v:
Mihailovic, Ljubica. Polymer-coated liposomes with potential of hydrating dry mucous membranes. Master thesis, University of Oslo, 2019
Publikováno v:
Wang, J, Munk, M B, Skibsted, L H & Ahrné, L M 2022, ' Impact of pectin and whey minerals solubilized by lime juice on calcium bioaccessibility in yogurt based snacks ', Food Hydrocolloids, vol. 131, 107817 . https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2022.107817
Pectin is used in dairy products to improve texture, but it may also affect calcium absorption. The influence of pectins with different degrees of esterification on calcium bioaccessibility in yogurt snacks enriched with or without whey mineral conce
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3335b6c632001fbdd21da124e5efd1a0
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/impact-of-pectin-and-whey-minerals-solubilized-by-lime-juice-on-calcium-bioaccessibility-in-yogurt-based-snacks(50421b40-3b3e-48b3-a67b-4af0f14f2c09).html
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/impact-of-pectin-and-whey-minerals-solubilized-by-lime-juice-on-calcium-bioaccessibility-in-yogurt-based-snacks(50421b40-3b3e-48b3-a67b-4af0f14f2c09).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Julio César Barros-Castillo, Montserrat Calderón-Santoyo, Maricarmen Iñiguez-Moreno, Juan Arturo Ragazzo-Sánchez, Carolina Calderón-Chiu, Irving Antonio Brion-Espinoza
Publikováno v:
Food Chemistry: X
Food Chemistry: X, Vol 12, Iss, Pp 100170-(2021)
Food Chemistry: X, Vol 12, Iss, Pp 100170-(2021)
Highlights • Fresh leaves of jackfruit are a suitable source of protein. • Six essential amino acids were identified in peptides obtained by pepsin (Pep-P). • Pep-P from jackfruit leaves inhibited Colletotrichum gloeosporioides. • Pep-P impro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Monteiro, Reginaldo de Souza, Postgraduate Program in Health and Nutrition, Federal University of Ouro Preto, Campus Morro do Cruzeiro, Zip code: 35400000 Ouro Preto, Minas Gerais, Brazil, Lima, Michelle Barbosa, Sampaio, Ney Pinheiro, Laboratory of Scanning Electron Microscopy (NanoLab - REDEMAT), Federal University of Ouro Preto, Campus Morro do Cruzeiro, Zip code: 35400000 Ouro Preto, Minas Gerais, Brazil, Mezadri, Hygor, Postgraduate Program in Pharmaceutical Sciences (CiPharma), Federal University of Ouro Preto, Campus Morro do Cruzeiro, Zip code: 35400000 Ouro Preto, Minas Gerais, Brazil, dos Santos, Orlando David Henrique, School of Pharmacy, Federal University of Ouro Preto, Campus Morro do Cruzeiro, Zip code: 35400000 Ouro Preto, Minas Gerais, Brazil, Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta, Department of Food, Federal University of Ouro Preto, Campus Morro do Cruzeiro, Zip code: 35400000 Ouro Preto, Minas Gerais, Brazil
Publikováno v:
Journal of bioenergy and food science; Vol 7, No 4 (2020): JOURNAL OF BIOENERGY AND FOOD SCIENCE; e3102020JBFS
Journal of Bioenergy and Food Science; Vol 7, No 4 (2020): JOURNAL OF BIOENERGY AND FOOD SCIENCE; e3102020JBFS
Journal of Bioenergy and Food Science
Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Amapá (IFAP)
instacron:IFAP
Journal of Bioenergy and Food Science; Vol 7, No 4 (2020): JOURNAL OF BIOENERGY AND FOOD SCIENCE; e3102020JBFS
Journal of Bioenergy and Food Science
Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Amapá (IFAP)
instacron:IFAP
It is important to understand the stability of the formed gels and the factors that affect the behavior of these agents in a complex system to impart desirable properties to a new product. The purpose of this paper was to evaluate the morphological s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::f0029a2448da1854bf85aa0ff48f3ab5
http://periodicos.ifap.edu.br/index.php/JBFS/article/view/310
http://periodicos.ifap.edu.br/index.php/JBFS/article/view/310