Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"LIU Yongling"'
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 22, Iss 1, Pp 320-329 (2019)
Blueberry (Vaccinium spp.) is a widely consumed fruit worldwide. Anthocyanins, phenolic acids, and flavonoids are the main bioactive compounds of blueberry. However, little information is available about the changes in phenolic profiles of blueberrie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/070cdf2c885748daa63bc4ccdbf1420a
Autor:
Chang, Lijuan, Huang, Ping, Liu, Jikai, Fu, Chengping, Liu, Wenjuan, Gao, Yongfeng, Li, Yuanhong, Liu, Yongling, Long, Ailin
Publikováno v:
In Food Control September 2024 163
Autor:
Zhang, Liyun, Wang, Yinxia, Ni, Yalin, Zhang, Yongqing, Liu, Yongling, Du, Bin, Luo, Heng, Lin, Dong
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Autor:
Wu, Bing, Cheng, Songxia, Liu, Fuyan, Wei, Jia, Liu, Yongling, Qian, Teng, Ding, Jiali, Xu, Biao, Wei, Jie
Publikováno v:
In Biochimie August 2024
Publikováno v:
Science & Technology of Food Industry; Oct2024, Vol. 45 Issue 19, p17-24, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yang, Xue1,2 (AUTHOR), Liu, Yongling3 (AUTHOR), Chen, Tao1 (AUTHOR) chentao@nwipb.cas.cn, Wang, Nana1,2 (AUTHOR), Li, Hongmei1 (AUTHOR), Zhao, Jingyang1 (AUTHOR), Li, Yulin1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Chromatographic Science. Feb2021, Vol. 59 Issue 2, p175-181. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.