Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"LIU Jing-ke"'
Autor:
LIU Jing-ke, ZHANG Ai-xia, ZHAO Wei, LIU Ying-ying, ZHANG Jia-li, LI Shao-hui, WANG Yun-ting, LI Peng-liang
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 30, Iss 4, Pp 85-94 (2022)
Germination can improve the level of the free amino acid, and further improve the nutritious value of the foxtail millet. However, the effect of germination temperature and time on them is still unclear. The free amino acid of the germinated foxtail
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2180ce7e427495a83e8371227717483
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.