Zobrazeno 1 - 10
of 376
pro vyhledávání: '"LIU Hong-bing"'
Publikováno v:
Chinese Journal of Magnetic Resonance, Vol 34, Iss 4, Pp 465-473 (2017)
To discriminate R and S flavanone glycoside using NMR, the mixture of R and S naringenin 7-O-glycoside was first isolated from Gleditsia sinensis. 1H and 13C NMR data of the mixture were recorded with 1H NMR, 13C NMR, 1H-1H COSY, 1H-13C HSQC and 1H-1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03eb8015ab144790967b563c8ab70da1
Autor:
Suwannasingha, Nattasak, Kantavong, Attawut, Tunkijjanukij, Suriyan, Aenglong, Chakkapat, Liu, Hong-Bing, Klaypradit, Wanwimol
Publikováno v:
In Journal of Saudi Chemical Society March 2022 26(2)
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 November 2021 272
Autor:
Vanbrabant, Kenneth, Van Meel, David, Kerksiek, Anja, Friedrichs, Silvia, Dubbeldam, Marco, Schepers, Melissa, Zhan, Na, Gutbrod, Katharina, Dörmann, Peter, Liu, Hong-Bing, Mulder, Monique T., Vanmierlo, Tim, Lütjohann, Dieter *
Publikováno v:
In Journal of Steroid Biochemistry and Molecular Biology September 2021 212
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wan, Bing, Xu, Wu-jian, Zhan, Ping, Jin, Jia-jia, Xi, Guang-min, Chen, Mei-zi, Hu, Yang-bo, Zhu, Su-hua, Liu, Hong-bing, Wang, Xiao-xia, Zhang, Xiu-wei, Lv, Tang-Feng, Song, Yong
Publikováno v:
In Cytokine October 2018 110:381-388
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Zhi-Peng, Li, Li-Feng, Zhang, Quan-Wei, Wei, Wei, Liu, Hong-Bing, Bao, Wan-Rong, Ma, Dik-Lung, Leung, Chung-Hang, Bian, Zhao-Xiang, Lu, Ai-Ping, Han, Quan-Bin
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods December 2017 39:152-159