Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"LIU De-yang"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 4, Pp 150-155 (2022)
Objective: Improve the quality of dried okra products. Methods: The rehydration ratio, shrinkage rate, vitamin C content, drying time and sensory score were used to analyze the effects of different pretreatment methods on the quality of dried okra pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9074b1c491674831b4eccb006d94d89c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Teng, Ming‐Ya, Liu, De‐Yang, Mao, Shi‐Yu, Wu, Xu, Chen, Jia‐Hao, Zhong, Ming‐Yu, Huang, Fan‐Rui, Yao, Qi‐Jun, Shi, Bing‐Feng
Publikováno v:
Angewandte Chemie International Edition; Oct2024, Vol. 63 Issue 40, p1-7, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Teng, Ming‐Ya, Wu, Yong‐Jie, Chen, Jia‐Hao, Huang, Fan‐Rui, Liu, De‐Yang, Yao, Qi‐Jun, Shi, Bing‐Feng
Publikováno v:
Angewandte Chemie International Edition; 3/4/2024, Vol. 63 Issue 10, p1-6, 6p