Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"LIU Chun-you"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 2, Pp 137-142 (2022)
Objective: The objective of this study is to investigate the protein changes mechanism of buffalo meat during low temperature storage. Methods: Buffalo meat samples were stored at 4, -18 and -60 ℃, respectively, and the contents of total protein, s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/72cb2e4d74a44b668441807d32077995
Publikováno v:
In Internet of Things October 2024 27
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu, Chun-You1 (AUTHOR), Li, Sheng-Shian1,2 (AUTHOR) ssli@mx.nthu.edu.tw
Publikováno v:
Scientific Reports. 12/9/2022, Vol. 12 Issue 1, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Computerized Medical Imaging and Graphics 2008 32(7):601-610
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.