Zobrazeno 1 - 10
of 1 906
pro vyhledávání: '"LIQUID EGG WHITE"'
Publikováno v:
Tropical Animal Science Journal. Dec2024, Vol. 47 Issue 4, p510-518. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bihdāsht-i Mavādd-i Ghaz̠āyī, Vol 13, Iss 51, Pp 67-81 (2024)
This study aims to compare the antimicrobial properties of nisin and natamycin in pasteurized liquid egg whites. After breaking and processing the eggs and performing operations such as filtration and homogenization, the egg white liquid undergoes pa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39ed100281154b3f9fcb39a111917ec3
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 24, Pp 26-33 (2023)
In order to increase the pasteurization temperature and heat resistance of liquid egg white, the effect of trypsin modification on the heat resistance and structural properties of liquid egg white was investigated in this study. The sample in this st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e0e41a70a8947c38051b5f05f209f08
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tropical Animal Science Journal, Vol 47, Iss 4 (2024)
Eggs were perishable foodstuffs during distribution to consumers. Hence, appropriate egg handling and preservation methods were needed and could be applied to farmers and the egg processing industry. This research aimed to evaluate the effect of addi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe79cc8a7bcb4b9f83d308d53f3d1aea
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules May 2024 268 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.