Zobrazeno 1 - 10
of 1 149
pro vyhledávání: '"LINDSAY, R.C."'
Autor:
Kilic, M., Lindsay, R.C.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science January 2005 88(1):7-12
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Jul1992, Vol. 57 Issue 4, p918-922, 5p
Autor:
Chruszcz-Lipska, Katarzyna1 (AUTHOR) lipska@agh.edu.pl
Publikováno v:
Minerals (2075-163X). Aug2024, Vol. 14 Issue 8, p743. 15p.
Autor:
Ma, Ying1 (AUTHOR) 13734619141@163.com, Han, Lijuan1 (AUTHOR) 2016990034@qhu.edu.cn, Hou, Shengzhen1 (AUTHOR), Gui, Linsheng1 (AUTHOR), Sun, Shengnan1 (AUTHOR), Yuan, Zhenzhen1 (AUTHOR), Yang, Chao1 (AUTHOR), Wang, Zhiyou1 (AUTHOR), Yang, Baochun1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Jul2024, Vol. 14 Issue 14, p2113. 23p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Han, L.H., Lindsay, R.C.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Sep/Oct95, Vol. 60 Issue 5, p1100, 4p, 6 Charts
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schwartz, Mathieu1 (AUTHOR) fabrice.neiers@u-bourgogne.fr, Poirier, Nicolas1 (AUTHOR), Moreno, Jade1 (AUTHOR), Proskura, Alena1,2 (AUTHOR), Lelièvre, Mélanie1 (AUTHOR), Heydel, Jean-Marie1 (AUTHOR), Neiers, Fabrice1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Jun2024, Vol. 25 Issue 12, p6412. 15p.
Autor:
van Boekel, M.A.J.S., Lindsay, R.C.
Publikováno v:
Netherlands Milk and Dairy Journal 46 (1992)
Netherlands Milk and Dairy Journal, 46, 197-208
Netherlands Milk and Dairy Journal, 46, 197-208
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c0a1090cd1e5dd1cceb5f336d87a178c
https://research.wur.nl/en/publications/partition-of-cheese-volatiles-over-vapour-fat-and-aqueous-phases
https://research.wur.nl/en/publications/partition-of-cheese-volatiles-over-vapour-fat-and-aqueous-phases
Autor:
Chin, H.W., Lindsay, R.C.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Jul/Aug93, Vol. 58 Issue 4, p835, 5p, 2 Charts, 6 Graphs