Zobrazeno 1 - 10
of 708
pro vyhledávání: '"LILA, Mary Ann"'
Autor:
Lin, Yufeng, Cheng, Nicholas, Jiang, Yueyue, Grace, Mary H., Lila, Mary Ann, Hoskin, Roberta Targino, Zheng, Haotian
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2024 457
Autor:
Mengist, Molla F., Pottorff, Marti, Mackey, Ted, Ferrao, Felipe, Casorzo, Gonzalo, Lila, Mary Ann, Luby, Claire, Giongo, Lara, Perkins-Veazie, Penelope, Bassil, Nahla, Munoz, Patricio, Iorizzo, Massimo
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology August 2024 214
Spray dried insect protein-polyphenol particles deliver health-relevant value-added food ingredients
Autor:
da Silva, Edilene Souza, Xiong, Jia, Medeiros, Fábio Gonçalves Macêdo de, Grace, Mary, Moncada, Marvin, Lila, Mary Ann, Hoskin, Roberta Targino
Publikováno v:
In Future Foods June 2024 9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Herbal Medicine February 2023 37
Autor:
Hodges, Joanna K., Maiz, Maria, Lachcik, Pamela J., Peacock, Munro, McCabe, George P., McCabe, Linda D., Cladis, Dennis P., Jackson, George S., Ferruzzi, Mario G., Lila, Mary Ann, Bailey, Regan L., Martin, Berdine R., Cao, Sisi, Weaver, Connie M.
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition May 2023
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grace, Mary H., Hoskin, Roberta T., Hayes, Micaela, Iorizzo, Massimo, Kay, Colin, Ferruzzi, Mario G., Lila, Mary Ann
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 September 2022 388
Autor:
Diaz, Joscelin T., Foegeding, E. Allen, Stapleton, Lee, Kay, Colin, Iorizzo, Massimo, Ferruzzi, Mario G., Lila, Mary Ann
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2022 123
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.