Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"LI Chaosheng"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 20, Pp 206-213 (2024)
To investigate the differences in volatile components during the processing of Fuling Zhacai, or pickled mustard tuber, with three stacked layers of mustard tuber and salt, gas chromatography-tandem mass spectrometry (GC-MS/MS)-based non-targeted met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd91c8a3ae104795ac971d318e5cefc0
Publikováno v:
In Journal of Manufacturing Processes 26 December 2024 132:27-37
Publikováno v:
In Journal of Clinical Neuroscience June 2024 124:60-66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Huang, Qichun, Zhou, Wei, Zeng, Zhikang, Wang, Nina, Huang, Yanxiao, Cheng, Hao, Huang, Quyan, Liu, Jimin, Liu, Fuping, Liao, Huihong, Hu, Chengxiao, Chen, Dongkui, Wei, Shaolong, Li, Chaosheng, Qin, Zelin
Publikováno v:
BMC Microbiology; 11/14/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-12, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Practical Medicine / Shiyong Yixue Zazhi; 7/10/2024, Vol. 40 Issue 13, p1771-1777, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qin, Liuyan1,2 (AUTHOR), Li, Chaosheng1,2 (AUTHOR) lcs@gxaas.net, Guo, Chenglin3 (AUTHOR), Wei, Liping1,2 (AUTHOR), Tian, Dandan1,2 (AUTHOR), Li, Baoshen1,2 (AUTHOR), Wei, Di1,2 (AUTHOR), Zhou, Wei1,2 (AUTHOR), Long, Shengfeng1,2 (AUTHOR), He, Zhangfei1,2 (AUTHOR), Huang, Sumei1,2 (AUTHOR), Wei, Shaolong1,2 (AUTHOR) weishaolong@gxaas.net
Publikováno v:
BMC Plant Biology. 12/28/2022, Vol. 22 Issue 1, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.