Zobrazeno 1 - 10
of 528
pro vyhledávání: '"LI, Xue Feng"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 12, Pp 31-41 (2024)
Flavor plays a crucial role in the sensory perception of food and is a key determinant for consumer preference and choice. Therefore, flavor analysis methods are of paramount importance. Traditional methods for flavor analysis have limitations such a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59d9dc6307164b81962f03b20cd9613e
Publikováno v:
In International Journal of Mechanical Sciences 15 December 2024 284
Autor:
Fan, Guo-Wei, Li, Xue-Feng
Publikováno v:
In Computers and Geotechnics November 2024 175
Publikováno v:
In Engineering Failure Analysis March 2024 157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Engineering Geology May 2023 317
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jisuanji kexue, Vol 49, Iss 4, Pp 110-115 (2022)
The Text-to-SQL task in the field of semantic parsing is of great significance for realizing database-based automatic question and answer.At present, deep learning models, such as sequence generation model Seq2Seq, has achieved significant effects in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b198f659236847c8bf496450e7bae11e
Autor:
Guo, Yu‐Qing1 (AUTHOR), Li, Xue‐Feng1 (AUTHOR), Zhang, Zhao2 (AUTHOR), Li, Han‐Xi1 (AUTHOR), Zhang, Ke‐Xin1 (AUTHOR), Zhou, Zhong‐Yu1 (AUTHOR), Piao, Xuan‐Mei3 (AUTHOR) phm1013@hotmail.com, Lian, Mei‐Lan1 (AUTHOR) lianmeilan2001@163.com
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture. Nov2024, p1. 10p. 9 Illustrations.