Zobrazeno 1 - 10
of 1 688
pro vyhledávání: '"LEVANSUCRASE"'
Autor:
Erdal, Özlem1, Kaplan ‐ Türköz, Burcu1, Taştan, Özge1, Göksungur, Yekta1 yekta.goksungur@ege.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Jun2017, Vol. 41 Issue 3, pn/a-N.PAG. 9p.
Autor:
Kirtel, Onur1, Menéndez, Carmen2, Versluys, Maxime3, Van den Ende, Wim3, Hernández, Lázaro2, Toksoy Öner, Ebru1 ebru.toksoy@marmara.edu.tr
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Nov2018, Vol. 102 Issue 21, p9207-9220. 14p.
Autor:
Sitthiyotha, Thassanai1,2, Pichyangkura, Rath1, Chunsrivirot, Surasak1,2 surasak.ch@chula.ac.th
Publikováno v:
PLoS ONE. 10/1/2018, Vol. 13 Issue 10, p1-18. 18p.
Autor:
González-Garcinuño, Álvaro1, Tabernero, Antonio1, Domínguez, Ángel2, Galán, Miguel A.1, Martin del Valle, Eva M.1 emvalle@usal.es
Publikováno v:
Biocatalysis & Biotransformation. Jun2018, Vol. 36 Issue 3, p233-244. 12p. 1 Color Photograph, 1 Illustration, 1 Diagram, 1 Chart.
Autor:
Iliev, Ilia1, Vasileva, Tonka1, Bivolarski, Veselin1 morydin@abv.bg, Salim, Ayshe1, Morel, Sandrine2, Rabier, Philippe3, Gabriel, Valérie3
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment. Apr2018, Vol. 32 Issue 2, p477-486. 10p.
Autor:
He, Chunjuan1, Yang, Yirui1, Zhao, Renfei1, Qu, Jingyao1, Jin, Lan1, Lu, Lili1, Xu, Li1 xuli_sci@sdu.edu.cn, Xiao, Min1 minxiao@sdu.edu.cn
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Apr2018, Vol. 102 Issue 7, p3217-3228. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ángela Ávila-Fernández, Silvia Montiel, María Elena Rodríguez-Alegría, Luis Caspeta, Agustín López Munguía
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 22, Iss 1, Pp 1-12 (2023)
Abstract Background Although Levan-type fructooligosaccharides (L-FOS) have been shown to exhibit prebiotic properties, no efficient methods for their large-scale production have been proposed. One alternative relies on the simultaneous levan synthes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b848703bd084737a1f90d77bf7b6dcc
Autor:
Mardo, Karin1 kmardo@ut.ee, Visnapuu, Triinu1 triinu.visnapuu@ut.ee, Gromkova, Maria1 manjunja@ut.ee, Aasamets, Anneli1 anneli.aasamets@gmail.com, Viigand, Katrin1 katrin66@ut.ee, Vija, Heiki2 heiki.vija@kbfi.ee, Alamäe, Tiina1 talamae@ebc.ee
Publikováno v:
Molecules. Jun2014, Vol. 19 Issue 6, p8434-8455. 25p. 3 Diagrams, 1 Chart, 4 Graphs.