Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"LEITEMPERGHER, F."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Koop, Betina L.1 (AUTHOR), Cargnin, Mariana A.1 (AUTHOR), Fidler, Fernanda1 (AUTHOR), Ribeiro, Deise H. B.2 (AUTHOR), Campos, Carlos E. M.3 (AUTHOR), Soares, Lenilton S.1 (AUTHOR), Monteiro, Alcilene R.1 (AUTHOR) alcilene.fritz@ufsc.br
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Oct2019, Vol. 42 Issue 6, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Autor:
Cabral, Gabriel J.1 (AUTHOR), Valencia, Germán A.1 (AUTHOR) g.ayala.valencia@ufsc.br, Carciofi, Bruno A. M.1 (AUTHOR), Monteiro, Alcilene R.1 (AUTHOR) alcilene.fritz@ufsc.br
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Aug2019, Vol. 43 Issue 8, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Autor:
Venugopal V; Dept. of Food Science and Technology, Kerala Univ. of Fisheries and Ocean Sciences (KUFOS), Kochi, Kerala 682506, India., Gopakumar K; Dept. of Food Science and Technology, Kerala Univ. of Fisheries and Ocean Sciences (KUFOS), Kochi, Kerala 682506, India.
Publikováno v:
Comprehensive reviews in food science and food safety [Compr Rev Food Sci Food Saf] 2017 Nov; Vol. 16 (6), pp. 1219-1242. Date of Electronic Publication: 2017 Oct 25.
Autor:
Nalan Gökoğlu
Shellfish is a broad term that covers various aquatic mollusks, crustaceans and echinoderms that are used as food. They have economic and ecological importance and have been consumed as food for centuries. Shellfish provide high quality protein with