Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"LEITE, R. S."'
Autor:
LEITE, R. S.
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFESUniversidade Federal do Espírito SantoUFES.
Made available in DSpace on 2016-08-29T15:36:12Z (GMT). No. of bitstreams: 1 tese_6684_Dissertação Final - Rondineli20140731-171528.pdf: 4198639 bytes, checksum: b1a07ee0e882abd3ee76f3968c3a30e4 (MD5) Previous issue date: 2013-04-12
Este traba
Este traba
Externí odkaz:
http://repositorio.ufes.br/handle/10/4809
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BRAND, G. D., RAMADA, M. H. S., MANICKCHAND, J. R., CORREA, R., RIBEIRO, D. J. S., SANTOS, M. A., VASCONCELOS, A. G., ABRÃO, F. Y., PRATES, M. V., MURAD, A. M., CARDOZO FILHO, J. L., LEITE, R. S. A., MAGALHÃES, K. G., OLIVEIRA, A. L., BLOCH JUNIOR, C.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Made available in DSpace on 2019-08-31T00:43:46Z (GMT). No. of bitstreams: 1 journal.pone.0220656.pdf: 2057326 bytes, checksum: dc3d380554d5d3ba5c2d642f189c6684 (MD5) Previous issue date: 2019 Na publicação: José L. Cardozo Fh, Carlos Bloch, Jr.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::91c100ad2f6069858b7d923273d78d43
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1111778
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1111778
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
FREIRIA, G. H., LIMA, W. F., LEITE, R. S., MANDARINO, J. M. G., SILVA, J. B. da, PRETE, C. E. C.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The objective of this study was to investigate the effect of different sowing dates on the yield, 100-grain weight, oil, protein and isoflavone contents of food-type soybean breeding lines UEL 110, UEL 115 and UEL 123 and a cultivar BRS 257. The mate
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::bea487e9afa7aef37cc1e473cb264277
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1051846
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1051846
Autor:
BAVIA, A. C. F., SILVA, C. E. da, FERREIRA, M. P., LEITE, R. S., MANDARINO, J. M. G., CARRÃO-PANIZZI, M. C.
Publikováno v:
Food Science and Technology, Vol 32, Iss 3, Pp 613-620 (2012)
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Food Science and Technology v.32 n.3 2012
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 32, Issue: 3, Pages: 613-620, Published: 07 AUG 2012
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Food Science and Technology v.32 n.3 2012
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 32, Issue: 3, Pages: 613-620, Published: 07 AUG 2012
Tempeh is a food obtained by fermentation of soybean grains by the fungus Rizophus oligosporus. It is a traditional Indonesian food that presents benefits for human health protecting against diarrhea and chronic diseases. Tempeh processing includes d
Autor:
Gandra, J. R., Oliveira, E. R., Takiya, C. S., Del Valle, T. A., Rennó, F. P., Goes, R. H. T. B., Leite, R. S. R., Garcia, N. F. L., Batista, J. D. O., Acosta, A. P., Damiani, J., Gandra, E. R. S., Escobar, A. Z.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Science; Jul2019, Vol. 157 Issue 5, p449-455, 7p
Autor:
McCauley, J. L., Gilbert, G. H., Cochran, D. L., Gordan, V. V., Leite, R. S., Fillingim, R. B., Brady, K. T.
Publikováno v:
JDR Clinical & Translational Research; Apr2019, Vol. 4 Issue 2, p178-186, 9p