Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"LEG1"'
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 6, p 1192 (2021)
The antimicrobial peptide Leg1 (RIKTVTSFDLPALRFLKL) from chickpea legumin is active against spoilage bacteria, yeast, and mold. The present study tested its effectiveness under food storage conditions and examined options to obtain a food-grade agent
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63e623b5794e47c695a9fd7e39fe1dc3
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 3, p 585 (2021)
The fight against food waste benefits from novel agents inhibiting spoilage. The present study investigated the preservative potential of the antimicrobial peptides Leg1 (RIKTVTSFDLPALRFLKL) and Leg2 (RIKTVTSFDLPALRWLKL) recently identified in chickp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e4eb0aae8464d07967c4026b57906fc
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 6
Volume 10
Issue 6
The antimicrobial peptide Leg1 (RIKTVTSFDLPALRFLKL) from chickpea legumin is active against spoilage bacteria, yeast, and mold. The present study tested its effectiveness under food storage conditions and examined options to obtain a food-grade agent
Autor:
Yanna Dang, Jin-Yang Wang, Zhe Zhang, Zizengchen Wang, Huanan Wang, Sakthidasan Jayaprakash, Jin He
Publikováno v:
Genes
Genes, Vol 11, Iss 412, p 412 (2020)
Genes, Vol 11, Iss 412, p 412 (2020)
The newly identified liver-enriched gene 1 (LEG1) encodes a protein with a characteristic domain of unknown function 781 (DUF781/LEG1), constituting a protein family with only one member in mammals. A functional study in zebrafish suggested that LEG1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.