Zobrazeno 1 - 10
of 192
pro vyhledávání: '"LDL-R"'
Publikováno v:
BMC Gastroenterology, Vol 23, Iss 1, Pp 1-9 (2023)
Abstract Background Hyperlipidemia, a heterogeneous group of disorders characterized by elevated plasma lipids in the blood, causes severe health problems, leading to fatty liver disease and nonalcoholic fatty liver disease. Thymoquinone, the major a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/429a881bae2343f6be1eb175c5c7c3f1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kristina Ceres, Halle Fitzgerald, Kathryn Shanelle Quiznon, Sean McDonough, Erica Behling-Kelly
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 5 (2019)
Altered lipid metabolism is a well-documented hallmark of neoplastic transformation and impacts disease progression. Two major lipoprotein receptors, the low-density lipoprotein receptor (LDL-R) and scavenger receptor class B, type 1 (SR-BI) are over
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d505b8fa445b4f9c99b9a6d99db1ccf6
Autor:
Ivan Cruz-Chamorro, Guillermo Santos-Sánchez, Ana Isabel Álvarez-López, Justo Pedroche, Patricia Judith Lardone, Anna Arnoldi, Carmen Lammi, Antonio Carrillo-Vico
23 Páginas.-- 4 Figuras.-- 4 Tablas
Background: Over the last two decades, the demand for meat-free food has increased for health, environmental, and animal welfare reasons. Thus, research on the value of vegetable compounds as beneficial agent
Background: Over the last two decades, the demand for meat-free food has increased for health, environmental, and animal welfare reasons. Thus, research on the value of vegetable compounds as beneficial agent
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e5342b8a092ed3e513984282699c6fe3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.