Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"LAWLOR, J B"'
Publikováno v:
Irish Journal of Agricultural and Food Research, 1999 Jan 01. 38(2), 261-266.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25562365
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Oct2000, Vol. 65 Issue 7, p1138-1141, 4p, 1 Chart, 2 Graphs
Publikováno v:
Meat Science; 2000, Vol. 56 Issue: 2 p211-214, 4p
Publikováno v:
Pediatrics; February 1959, Vol. 23 Issue: 2 p354-358, 5p
Distribution of α-tocopherol in beef muscles following dietary α-tocopheryl acetate supplementation.
Autor:
Lynch A; Department of Food Science and Technology, University College Cork, National University of Ireland, Cork, Ireland., Kerry JP, O'Sullivan MG, Lawlor JB, Buckley DJ, Morrissey PA
Publikováno v:
Meat science [Meat Sci] 2000 Oct; Vol. 56 (2), pp. 211-4.
Publikováno v:
The Journal of urology [J Urol] 1981 Feb; Vol. 125 (2), pp. 249-52.
Publikováno v:
Rhode Island medical journal [R I Med J] 1962 Jul; Vol. 45, pp. 366-7.