Zobrazeno 1 - 10
of 582
pro vyhledávání: '"LARGE intestine physiology"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marcin Barszcz, Anna Tuśnio, Ilona Bachanek-Matusiewicz, Kamil Gawin, Jacek Skomiał, Marcin Taciak
Publikováno v:
Animals, Vol 11, Iss 7, p 2069 (2021)
The effect of dietary levels of alfalfa protein-xanthophyll concentrate (PXC) was determined in growing rats. Three groups of eight four-week-old male Wistar rats, with an average initial body weight of 61 g, were fed for 28 days either natural-ingre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ef27c274ef9429098df31c56ba5edc2
Autor:
A. Tuśnio, Marcin Taciak, Kamil Gawin, Ilona Bachanek-Matusiewicz, Marcin Barszcz, Jacek Skomiał
Publikováno v:
Animals
Volume 11
Issue 7
Animals, Vol 11, Iss 2069, p 2069 (2021)
Animals : an Open Access Journal from MDPI
Volume 11
Issue 7
Animals, Vol 11, Iss 2069, p 2069 (2021)
Animals : an Open Access Journal from MDPI
Simple Summary Alfalfa protein-xantophyll concentrate is a rich source of nutrients and bioactive compounds. It provides protein, lutein, vitamins, minerals, phytoestrogens, and other plant metabolites. Thus, it may affect animal health in many ways;
Autor:
Mazzawi, Tarek1,2,3 tarek.mazzawi@med.uib.no, Gundersen, Doris4 doris.irene.gundersen@helse-fonna.no, Hausken, Trygve2,3 trygve.hausken@helse-bergen.no, El-Salhy, Magdy1,2,3 magdy.elsalhy@sklbb.no
Publikováno v:
Gastroenterology Research & Practice. 3/30/2015, Vol. 2015, p1-8. 8p.
Autor:
IMRAN, S.1 imransvet@gmail.com, TYAGI, S. P.1
Publikováno v:
Veterinární Medicína. 2014, Vol. 59 Issue 2, p63-67. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peng, Xichun1,2 (AUTHOR) tpxchun@jnu.edu.cn, Zhang, Zhichao2 (AUTHOR), Zhang, Ning2 (AUTHOR), Liu, Liu2 (AUTHOR), Li, Shaoting2 (AUTHOR), Wei, Hua1 (AUTHOR) weihua114@live.cn
Publikováno v:
Food & Nutrition Research. 2014, Vol. 58, p1-N.PAG. 7p.
Autor:
Johansson, Malin E. V., Gustafsson, Jenny K., Sjöberg, Karolina E., Petersson, Joel, Holm, Lena, Sjövall, Henrik, Hansson, Gunnar C.
Publikováno v:
PLoS ONE. 2010, Vol. 5 Issue 8, p1-9. 9p. 3 Color Photographs, 3 Graphs.
Autor:
Dibenedetto, Catherine
Publikováno v:
Health. Apr2020, Vol. 34 Issue 3, p55-59. 2p. 5 Color Photographs.
Autor:
Park, Hee J.1, Jung, Hyuck J.2, Ho, Myoung J.2, Lee, Dae R.2, Cho, Ha R.2, Choi, Yong S.2, Jun, Joonho1, Son, Miwon1, Kang, Myung J.2 kangmj@dankook.ac.kr
Publikováno v:
European Journal of Pharmaceutical Sciences. May2017, Vol. 102, p172-179. 8p.