Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "LANZA, CM"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
64
pro vyhledávání:
'"LANZA, CM"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
QUALITÀ CHIMICO-FISICA, SENSORIALE E NUTRACEUTICA DI FRUTTI DI NESPOLO DEL GIAPPONE (Eriobotria JaponicaLINDL)
Autor:
FARINA, Vittorio
,
CORONA, Onofrio
,
TODARO, Aldo
,
MINEO, Valerio
,
BARONE, Francesca
,
Mazzaglia A
,
Moreno Roldan S
,
Lanza CM
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::da2972eb0d6b8bb687955bb0523543e4
http://hdl.handle.net/10447/79124
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Caratteristiche pomologiche e sensoriali di frutti di melo coltivati in regime biologico
Autor:
FARINA, Vittorio
,
Mossad Abdel Maksoud, Amr
,
Mazzaglia, A
,
Lanza, CM
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::3334cbb89b12c83451752603c907bbd8
http://hdl.handle.net/10447/58723
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Valorizzazione della biodiversità frutticola in Sicilia: caratterizzazione qualitativa di vecchie varietà di melo
Autor:
FARINA, Vittorio
,
Mossad Abdel Maksoud, Amr
,
Mazzaglia, A
,
Lanza, CM
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::ea1f092e3d4d7dd5e9f8b01b1a206758
http://hdl.handle.net/10447/54516
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
L'uso congiunto dell'analisi strumentale e sensoriale per la valutazione di pesche, nettarine e albicocche
Autor:
FARINA, Vittorio
,
VOLPE, Giorgio
,
Mazzaglia, A
,
Lanza, CM
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::f93590e7d9a90641016c62e4317de05b
http://hdl.handle.net/10447/50617
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
Valutazione di cv di pesco, nettarine ed albicocco mediante parametri strumentali e sensoriali
Autor:
FARINA, Vittorio
,
VOLPE, Giorgio
,
Mazzaglia A
,
Lanza CM
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::4b0c92c1bd92f85adf48887f66bcd2fe
http://hdl.handle.net/10447/37567
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Valutazione qualitativa di pesche e nettarine a maturazione tardiva in Sicilia
Autor:
FARINA, Vittorio
,
VOLPE, Giorgio
,
MAZZAGLIA, A
,
LANZA, CM
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::651eb5d4972345b9fca6e6da5773497c
http://hdl.handle.net/10447/37565
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
SENSORY AND PHYSICOCHEMICAL CHARACTERIZATION OF CERASUOLO DI VITTORIA RED WINE
Autor:
SCACCO, A
,
MAZZAGLIA, A
,
LANZA, CM
,
TODARO, Aldo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cd0946bf15d00193e474deed65d39f54
http://hdl.handle.net/20.500.11769/240132
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
Quality control of the Denomination of Origin 'Cerasuolo di Vittoria' wine by sensory and analytical parameters
Autor:
LANZA, CM
,
SCACCO, A
,
MAZZAGLIA, A
,
PAGLIARINI, E
,
LAUREATI, M.
,
TODARO, Aldo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::1afbd5d91c0ec195571f0b48a64a4bae
http://hdl.handle.net/10447/63889
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
Isolation of anthocyanins from vegetable wastes
Autor:
TODARO, Aldo
,
SPAGNA, G
,
LANZA, CM
,
PIFFERI, PG
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::ecff65c027f9a69e44cf0c8d10cfaf59
http://hdl.handle.net/10447/63884
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 10
10
VALUTAZIONE SENSORIALE DI DIVERSI FORMULATI DI YOGURT DI CAPRA DA PARTE DI DUE PANEL DI DIVERSA NAZIONALITA'
Autor:
Mazzaglia, Agata
,
Legarova, V
,
DI GARBO, F
,
Lanza, Cm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4731::f5e8d2b9371eaaefdf2cdc525e7544d2
http://hdl.handle.net/20.500.11769/249617
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
Další »
[7]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
20
Akademické články
Předmět
11
settore agr/15 - scienze e tecnologie alimentari
9
settore agr/03 - arboricoltura generale e coltivazioni arboree
5
biology
5
sensory analysis
4
biology.organism_classification
4
food and beverages
4
shelf-life
3
aroma
3
chemistry
3
food science
3
horticulture
3
packaging
3
taste
3
wine
2
anthocyanins
2
bacteria
2
cheese
2
chemistry.chemical_compound
2
fermentation
2
flavoring agents
2
food microbiology
2
fruit
2
fungi
2
lactic acid
2
lactobacillus
2
media_common
2
media_common.quotation_subject
2
olea
2
quality
2
quality (business)
2
shelf life
1
alcohols
1
aldehydes
1
alpha-v-beta-3
1
angiogenesis
1
animals
1
antibody targeting
1
antioxidant
1
applied microbiology and biotechnology
1
beverages
1
biodegradable films
1
biotechnology
1
borderline personality disorder
1
bread
1
candida parapsilosis
1
classification
1
contrast agent
1
cultivar
1
curing
1
electroencephalography
Vydavatel
11
chiriotti editori
3
country:it
3
elsevier
2
elsevier sci ltd
2
firenze university press
1
amer chemical soc
1
american chemical society
1
american society for enology and viticulture
1
inst food technologists
1
isituto nazionale della nutrizione
1
john wiley & sons inc
1
john wiley & sons ltd
1
oxford university press
1
sauro pierucci
1
university press
Publikováno v
6
industrie alimentari
2
food microbiology
2
italian journal of food science
2
journal of agricultural and food chemistry
2
journal of food engineering
1
american journal of enology and viticulture
1
animal an international journal of animal bioscience
1
clinical neurophysiology official journal of the international federation of clinical neurophysiology
1
journal of applied microbiology
1
journal of food science
1
journal of the science of food and agriculture
1
magnetic resonance in medicine
1
s ta nu rivista di scienza e tecnologia degli alimenti e di nutrizione umana
Zdroj
44
OpenAIRE
14
Science Citation Index Expanded
6
MEDLINE
Geografie
1
italy
1
sicily
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......