Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"LAN Yongli"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 7, Pp 175-182 (2024)
[Objective] This study aimed to improve the organic selenium content of quinoa seeds and develop high-quality Se-rich quinoa food raw materials. [Methods] Using Qingbaili No. 1 quinoa as raw material and sodium selenite as a selenium source, the sele
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a2bbe1c03c443fd9cebc936939870ab
Autor:
Lan, Yongli, Wang, Xinze, Wang, Lei, Zhang, Wengang, Song, Yujie, Zhao, Shiyang, Yang, Xijuan, Liu, Xuebo
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 July 2024 445
Autor:
Yang, Xijuan, Zhang, Wengang, Lan, Yongli, Zhang, Jie, Zheng, Wancai, Wu, Jing, Zhang, Chengping, Dang, Bin
Publikováno v:
In Food Research International March 2024 180
Autor:
Lan, Yongli, Zhang, Wengang, Liu, Fuguo, Wang, Lei, Yang, Xijuan, Ma, Shaobo, Wang, Yutang, Liu, Xuebo
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2023 426
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Wengang1,2 (AUTHOR), Lan, Yongli1,2 (AUTHOR), Dang, Bin2,3 (AUTHOR), Zhang, Jie2,3 (AUTHOR), Zheng, Wancai2,3 (AUTHOR), Du, Yan4 (AUTHOR), Yang, Xijuan2,3 (AUTHOR) 2007990025@qhu.edu.cn, Li, Zhonghong1 (AUTHOR) 2007990025@qhu.edu.cn
Publikováno v:
Molecules. Feb2023, Vol. 28 Issue 4, p1665. 15p.
Autor:
Lan, Yongli, Wu, Jin, Wang, Xuejiao, Sun, Xuchun, Hackman, Robert M., Li, Zhixi, Feng, Xianchao
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 October 2017 232:777-787
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Feng, Xianchao, Li, Chenyi, Ullah, Niamat, Cao, Jiqianrui, Lan, Yongli, Ge, Wupeng, Hackman, Robert M., Li, Zhixi, Chen, Lin
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science November 2015 98(11):7602-7613