Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"LAM, Kai Chee"'
Publikováno v:
Journal of Nusantara Studies. 2024, Vol. 9 Issue 2, p40-56. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Chinese Education; 2023, Vol. 12 Issue 1, p1-17, 17p
Publikováno v:
Manusya: Journal of Humanities; 2022, Vol. 25 Issue 1, p1-22, 22p
Publikováno v:
International Communication of Chinese Culture; Aug2018, Vol. 5 Issue 3, p247-259, 13p
Publikováno v:
Malaysian Journal of Languages and Linguistics (MJLL). 4:52
The Chinese people are generally very particular in the naming of the dishes served at restaurants. For the Chinese, dish naming is a knowledge involving the combination of the dishes’ ingredients together with their names to ensure that the names
Autor:
Lam Kai Chee, Kamila Ghazali
Publikováno v:
GEMA Online Journal of Language Studies; 2012, Vol. 12 Issue 1, p275-293, 19p