Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"LAIGNELET, B."'
Autor:
Laignelet, B., Faure, Jacques
Publikováno v:
Bulletin de la Commission Internationale du Riz
La "valeur d'utilisation" est une notion plus appropriée que la "qualité" en ce qui concerne le riz. On peut la définir comme la résultante de l'intéraction entre la qualité intrinsèque de la plante liée au génotype, l'environnement et le tr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3631::1327ddbbc8416897d492b465a0149009
http://agritrop.cirad.fr/396286/
http://agritrop.cirad.fr/396286/
Autor:
Juliano, B. O., Perez, C. M., Blakeney, A. B., Castillo, T., Kongseree, N., Laignelet, B., Lapis, E. T., Murty, V. V. S., Paule, C. M., Webb, B. D.
Publikováno v:
Starch / Staerke; 1981, Vol. 33 Issue 5, p157-162, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
LAIGNELET, B.
Publikováno v:
In Lipids in Cereal Technology 1984:269-286