Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"LAFONT, Ph."'
Autor:
COMMISSION DE BACTÉRIOLOGIE DES PRODUITS LAITIERS, AUCLAIR, J., THOMAS, G., CHEFTEL, H., DAROLLE, Ch., DESEZ, A., ECK, A., HERMIER, J., ROTEREAU, J. C., SAINCLIVIER, M., VEILLET, A., BUTTIAUX, R., JARROUSSE, R., PETRANSXIENNE, D., PORTMANN, A., SERRES, L., VEISSEYRE, R., BASILLE, D., CORRE-HURST, L., GANDON, Y., GUIBERT, S., JEGU, J.-P., MEZONNET, R., PIEN, J., PECQUEUR, F., LEBERT, F., BRET, G., TACQUET, A., TISON, F., KIRN, A., LAFONT, Ph., DE LAVERGNE, E., MOCQUOT, G.
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1969 Jan 01. 23, A1-A88.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45123900
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.