Zobrazeno 1 - 10
of 479
pro vyhledávání: '"LAFIANDRA D."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lupi, R., Denery-Papini, S., Rogniaux, H., Lafiandra, D., Rizzi, C., De Carli, M., Moneret-Vautrin, D.A., Masci, S., Larré, C.
Publikováno v:
In Journal of Proteomics 27 March 2013 80:281-291
Publikováno v:
Plant Systematics and Evolution, 1998 Mar 01. 209(1/2), 123-137.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23643270
Publikováno v:
LXIV SIGA Annual Congress "Plant genetic innovation for food security in a climate change scenario", online, 14/09/2021, 16/09/2021
info:cnr-pdr/source/autori:TESTONE G.*, BOTTICELLA E.**, GIANNINO D.*, PALOMBIERI S.***, LAFIANDRA D.***,MASCI S.***, SESTILI F.***/congresso_nome:LXIV SIGA Annual Congress "Plant genetic innovation for food security in a climate change scenario"/congresso_luogo:online/congresso_data:14%2F09%2F2021, 16%2F09%2F2021/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:TESTONE G.*, BOTTICELLA E.**, GIANNINO D.*, PALOMBIERI S.***, LAFIANDRA D.***,MASCI S.***, SESTILI F.***/congresso_nome:LXIV SIGA Annual Congress "Plant genetic innovation for food security in a climate change scenario"/congresso_luogo:online/congresso_data:14%2F09%2F2021, 16%2F09%2F2021/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Reserve starch, the major component of wheat kernel, consists of amylose and amylopectin. The variation of their ratio (about 1:3 in normal wheat) has a potential impact on nutritional and technological characteristics of wheat-derived foods. Previou
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::24d2263e1bf89a26eb6f4ffa710785bb
https://publications.cnr.it/doc/459933
https://publications.cnr.it/doc/459933
Publikováno v:
LXIV SIGA Annual Congress "Plant genetic innovation for food security in a climate change scenario", online, 14/09/2021, 16/09/2021
info:cnr-pdr/source/autori:FRITTELLI A.*, SBROCCA I.*, LAFIANDRA D.*, SESTILI F.*, BOTTICELLA E.**/congresso_nome:LXIV SIGA Annual Congress "Plant genetic innovation for food security in a climate change scenario"/congresso_luogo:online/congresso_data:14%2F09%2F2021, 16%2F09%2F2021/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:FRITTELLI A.*, SBROCCA I.*, LAFIANDRA D.*, SESTILI F.*, BOTTICELLA E.**/congresso_nome:LXIV SIGA Annual Congress "Plant genetic innovation for food security in a climate change scenario"/congresso_luogo:online/congresso_data:14%2F09%2F2021, 16%2F09%2F2021/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Cereals, staple crops in human nutrition, are called to face manifold challenges to encounter the urgent demand of food along with a higher nutritional value ensuring the sustainability of the supply chain. In this view, research focuses on two main
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::c700899a138eec098110b26f776ea9b8
https://publications.cnr.it/doc/459935
https://publications.cnr.it/doc/459935
Resistant starch (RS) in foods has positive benefits for potentially alleviating lifestyle diseases. RS is correlated positively with starch amylose content. This study aimed to see what level of amylose in durum wheat is needed to lower pasta GI. Th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::207df7376f305f234b17da2dab90fb8e
https://zenodo.org/record/4552314
https://zenodo.org/record/4552314
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.