Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"LACTOBACILLUS DELBRUCKII"'
Autor:
Abhishek Dutt Tripathi, S K Srivastava, Prashant Singh, R P Singh, S P Singh, Alok Jha, Poonam Yadav
Publikováno v:
Applied Food Biotechnology, Vol 2, Iss 2, Pp 46-55 (2015)
The production of lactic acid from dairy by-product (paneer whey) via SMF by Lactobacillus delbruckii was optimized in the present study. Three process variables viz; inoculum size, temperature and pH were optimized using CCRD. Design Expert 8.0.2.0
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45f6969597694258be150e2930f2e519
The optimal temperature, pH and incubation time for production of exopolysaccharide (EPS) by Lactobacillus delbruckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus strains in MRS and M17 media, respectively, were determined. In all strains, the te
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::44b6f3b67fc7743a21826db0b18c2fd9
https://hdl.handle.net/11499/47386
https://hdl.handle.net/11499/47386
Autor:
Hugo Matern, Jargen R. Klein, Roland Plapp, Anja Hagting, Wil N. Konings, Klaus Stucky, Bernhard Henrich
Publikováno v:
Molecular & General Genetics, 249(6), 682-690
A gene (brnQ), encoding a carrier for branched-chain amino acids in Lactobacillus delbruckii subsp. lactis DSM7290 was cloned in the low-copy-number vector pLG339 by complementation of a transport-deficient Escherichia coli strain. The plasmid carryi
Autor:
Charlet, Muriel, Bérodier, Florence, Buchin, S, Lefier, Dominique, Pochet, Sylvie, Berthier, Françoise
Publikováno v:
ALP Science
5.IDF Symposium on Cheese Ripening
5.IDF Symposium on Cheese Ripening, Mar 2008, Bern, France
5.IDF Symposium on Cheese Ripening
5.IDF Symposium on Cheese Ripening, Mar 2008, Bern, France
National audience; This study investigates the growth dynamics of Lactobacillus delbrueckii, a thermophilic lactic acid species used in the manufacture of numerous cheese varieties. Dynamics were studied during the moulding of Swiss-type cheeses manu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0dde274484238c666db4593fa8e95a00
https://hal.inrae.fr/hal-02757058
https://hal.inrae.fr/hal-02757058
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.